Loading…
bylarm 2014 has ended
Thursday, February 27 • 13:45 - 14:45
Status quo og veien videre for norske konsertarrangører (Presentert av Norsk Rockforbund)

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Speaker: Paneldebatt, ordstyrer - Simen Herning (Conducted in norwegian)
Det er en kjensgjerning at de norske klubbene, spillestedene og studentarrangørene har det trangt økonomisk. Kommer konserten til å gå i null? Kommer det nok folk? Blir artistene og publikum fornøyd? De fleste norske artister ønsker å spille så mye som mulig, men økonomien i arrangør-Norge utenfor festivalsesongen er trang. Hva er grunnen til at spellemannsvinnere og kritikerfavorittene ikke trekker fulle hus over hele Norge? Har arrangørene skylda, bør artistene være flinkere til å knytte til seg publikum? Eller er det media sin feil, som ikke gir de nye stjerneskuddene nok oppmerksomhet?
I dette panelet skal vi gjøre opp status for helårsarrangørene i 2014. Hvordan kan artister, arrangører og bookingbyråer jobbe sammen for å skape en levedyktig økonomi utenom festivalsommeren? Er rockeklubbenes storhetstid forbi? Har de egentlig noensinne hatt en lønnsom storhetstid? Er det festivalenes voldsomme vekst de siste årene som er grunnen til at det er tungt å arrangere hele året igjennom? Som oppspark til debatten slipper Norsk Rockforbund de rykende ferske tallene fra helårsarrangørundersøkelsen for 2013.
I panelet: Helge Bro Matland (5501, Haugesund), Anita Halmøy Wisløff (Atomic Soul, Oslo), Linn Renate Lerøen (Hulen, Bergen), Eivind Brox (Blå, Oslo), Mats Borch Bugge (musikksjef NRK P3)

http://bylarm.no/eng/seminars

Thursday February 27, 2014 13:45 - 14:45
Sal C

Attendees (0)